Dagens outfit


-

På väg hem från skolan nu. Dagen var rätt chill! Bara roliga lektioner, så det gillas! ;)
När jag kommer hem ska jag äta mellis lite fort, o sen drar jag och Dessan till centrum! Hon ska fixa sina naglar, så jag följer med, och sen ska vi även till biblioteket och låna böcker till engelskan + att jag behöver köpa en ny mascara. Dagens outfit kommer ut när jag kommer hem ! Puss&kram


Godnatt !

Ska kolla klart ett avsnitt segemyhr och sen ska jag sova. Så ni får sova så bra, godnatt ! :)


Hallåhallå !

Hej solstrålar!
Just nu gör jag inget speciellt, fb och sånt bara. Ska iaf kolla på "familjen annorlunda" vid 9, har följt det programmet ända sen första gången det börja, så kände för att se det nu oxå! :)
Funderar iaf om jag ska spela in en låt, men jag vet inte.. Får se! Men vi hörs senare, puss !


Förlåt för sämst uppdatering.

Förlåt för det. Men har liksom haft annat att göra .. eller helt enkelt inte orkat ? ;) Kom nyss hem från skolan. Jag och Michelle stannade kvar efter skolan för att öva på våran presentation som vi ska redovisa imorgon. Men som ni kanske kan ana, så blev det lite annat flum också .. :)
Nu ska jag iaf äta mellis. hehehe.. Så jag bloggar efter det ist ! Pusshej ♥

Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade för ungefär en timme sen, men Julia sover fortfarande. Sötnos!
Men jag bloggar lite senare när vi har ätit frukost och sånt, puss


Jullegull


Godmorgon!

Godmorgon folket!
Vaknade egentligen för 2 timmar sen, men har bara kollat film o sånt sen dess. Men vi hörs senare! Kram


Nu.

Nu ska jag alledels strax hoppa in i duschen, göra popcorn och sätta på en film! Vet inte riktigt när jag somnar, men lär nog bli nån gång vid 2, antar jag? ;) Vet inte om det kommer upp något inlägg senare ikväll, så om inte, godnatt! 

Lev varje dag som om det vore din sista 

Jo, men bra Martina.

Skulle söka på ''facebook.se'', men sökte istället på popcorn. Lyckat. Tror det är bäst att jag gör popcorn nu.

Kvällens outfit


Hos farmor!

Är hos farmor nu och firar henne eftersom hon fyller år! Vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här, men ett litet tag till tror jag. Just nu kollar jag på " the voice Sverige", har sett det ca 2 ggr tidigare? ;) det är väll helt okej. Men jag skriver mer senare! Hejsvejs!


Påväg hem nu

Åker tåg hem nu. Föreställningen var väl helt okej, den var rolig i början men sen blev den lite långtråkig. Men bättre än att vara i skolan antar jag? ;)
Men jag bloggar mer sen när jag kommer hem, dagens outfit kommer troligtvis också upp då. Så vi hörs senare!


Musik på slottet

Föreställningen börjar om ca 5 min, känns som jag kommer somna.. Så vi får se hur det går!


Lunch!

Är inne i stan nu med skolan. Har precis käkat lunch på Pizza hut med Dessan och Erik. Blir nog kvar här ett tag till, men ska typ se nån dansuppvisning vid 2.. Men vi hörs senare! Hejsvejs


Sov sött folket !

Ska lägga mig i sängen nu och typ kolla runt på fb och sånt. Fast jag tror ju att jag kommer slockna rätt fort, men det är ju bara bra, för då blir jag piggare imorgon ! ;)
Så skriver imorgon, puss&kram på er ! 

Bjuder bild, även fast jag är osminkad och allt

Kommentar :

Anonym om Spelat !:
Vilken låt spelade du? :)
Svar: Oj, svår fråga.. för om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte :$$ hehe..
men var snäll och skriv ditt namn nästa gång, tack

Fredag imorgon !

wihoooooooooo! Fredag imorgon. Det älskas stort ! Känns som att veckorna går hur fort som helst, vilket är bra ? :D Kommer ju bara närmare och närmare till sommarlovet då, vilket gillas !
.
Ska iaf på middag imorgon med släkten, farmor fyller år, så ska dit och fira henne. Myyyysigt! Sen är det inget planerat än, man antar att jag hittar på något ? :)
Men vi hörs senare ! Hejsvejs 

Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och bv 

Spelat !

Kom nyss hem från Richards. Fyyyy vad pirrigt det va! Jag uppträde som 4:a, och jag var sjukt nervös! Kännde verkligen hur både ben och armar skakade. Men, trots det, gick det bra ! :D Spelade nått litet fel, men vet inte om det hördes? men annars gick det bra ! ♥
Så tummen upp för det !

Drar snart !

Hej sötnosar !
Blir ett kort inlägg för måste öva lite till på gitarren och sen drar jag ! ca 10 minuter kvar ? Men jag kan låten rätt bra ändå, så det är lungt ;)
För er som inte viste, så ska jag uppträda ikväll på Richards och spela gitarr. Har uppträdit en gång förut, men det var 2-3 år sedan.. Har inte hunnit bli nervös en, men blir nog det snart.. Men önska mig lycka till? :)

Blev verkligen hur glad som helst när min mamma väckte mig med frukost på sängen imorse !
Älskar dig mamma ♥

Outfit


Godnatt världen !

Ska lägga mig i sängen nu o bara kolla runt lite på mobilen! Är sjukt trött, så tror jag kommer somna rätt fort. sover även med flätor inatt så att det blir lockigt tills imorgon! Skönt att inte behöva platta håret på morgonen eftersom man får mycket mer tid över + det sliter inte på håret :)
Så skriver mer imorgon, puss ! 


Har ingen blogglust idag

Bloggar imorgon.
Sommaren 2010, saknar 

Stan med Dessan!

Är i stan nu med Dessan. Följde med henne för hon behövde nya skor, men antar att hon köper annat också? ;) men skriver mer senare! Puss


Dagens outfit


Träff med kudden nu..

Godnatt pussgurkor! Ska försöka sova nu, är sjukt trött. Hör mer imorgon !


Rubrik:

Hallåhallå ! :)
Skolan idag var helt okej.. hade ju iof bara piss lektioner, men dagen blev ju lite bättre när jag och Dessan knalla oss iväg till vivo ''hemköp'' (vem säger hemköp liksom?!) o köpte godis. Haha tjocka vare här ?! naaaeeee. Slutade dagen vid halv 2, sköööööönt, o då drog jag till frisören. Klippte mest bara det som var slitet, så ingen större skillnad faktiskt! Blev klar nån gång vid 3, tror jag? , o då gick jag vidare mot centrum. Kollade lite på Go West, måste ju passa på nu när det är halva priset, eller hur? ;) Inte så vidare mycket har hänt sedan dess, kollat fb, tv, osv.. Men tror jag ska ta en kopp te och kolla tv nu, så vi hörs senare! Puss puss
Eftersom jag har en stor bildbrist just nu.. bjuder jag bild på Mega Marre och Dunder Dessan !

Dagens outfit

Körde på en ganska mysig outfit idag! Älskar verkligen att gå runt i en tjock kofta och ett par ullstrumpor nu när det är kallt ute ;) lite mysigt sådär!


Woopsi..

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har bloggat, men har liksom inte haft lust.
Är iaf hos mormor just nu, ska sova här. Mysigt!
Är ju även skola imorgon. Känner verkligen ingen lust till det. Kan inte sportlovet komma NU?! Ska också klippa mig imorgon, ska inte klippa något märkvärdigt, bara det som är slitet. För vill försöka få långt hår igen. Gud vad skönt om det hinner bli långt till sommaren? :D får ju hoppas iaf..

Vet inte om det blir några fler inlägg ikväll men kanske, puss på er! <3


Kvällen

Alla gäster gick hem för ungefär en timme sen, tror jag? Kvällen var iaf hur kul som helst! Bilder och allt kommer ut imorgon ( senare idag ;) ) förhoppningsvis..
Just nu messar jag med älskling Erika, glöm inte vad jag sa, går alltid att ringa om det är något ! Älskar dig gullis 
Ska iaf sova snart, så vet inte om det blir några fler inlägg ikväll. Så säger godnatt och allt nu. Puss&Kram på er!
image description


Lööööördag !

Godmorgon solstrålar ! Vaknade för kanske en halv timme sen, rätt tidigt? Ja, men har lite grejer jag måste hinna fixa. För det första måste jag dela ut tidningar, vet inte riktigt om min pappi hjälper mig eller om jag måste göra dt själv.. men det fixar sig. O sen måste jag hem o fixa mig eftersooooooom min mamma fyller år! Eller, hon fyllde faktiskt år i måndags, men vi ska ha en 40-årsfest för henne idag! Tror det kommer bli hur nice som helst, så bilder o allt kommer nog upp imorgon eller ikväll ! ;)
.
Nu måste jag iaf fixa mig, så vi hörs senare! Puss&kram på er ♥
Bjuder en söt bild på mig och mami, o jag hoppas ni förstår att hon inte är seriös .. ;)

Lääääääskigt..

Dagen var rätt chill! Skööönt! Spelade ju gitarr idag .. (vilket jag gör varje vecka, men ändå..) spelade upp läxan jag hade fått, och det hela slutade med att jag ska "uppträda" på richards nästa vecka! Snacka om läskigt..?! Har ju bara gjort den en gång förut, men det var liksom 2-3 år sedan? Jag kommer dö.. Så önska mig lycka till ? :) kommer antagligen faila ändå, men..

Skönt iaf att det är fredag! Har inte gjort speciellt mycket ikväll, bara varit hemma MEN jag har ätit popcorn också. Förvånande..? ;)
Bloggar mer senare, puss&kram !


Vafan..

Skrev ett långt inlägg om dagen osv, men det raderades. Fml.


Dagens outfit


Natti

Nu ska jag snart sova! Måste ju orka upp imorgon..
Glömde lägga ut dagens outfit idag, men ni får morgondagens imorgon ist !
Natti natti!


Dagen

Ska precis dra ner till centrum o träffa Erika! Får se vad vi hittar på, men blir nog något skojsigt. :D
Så skriver mer sen, puss&kram


Dagen !

Skrev precis ett långt inlägg om dagen.. men så gick det inte att publicera och sen raderades hela inlägget. Roligt ..? Så skriver det lite kortfattat nu.

Dagen var iaf rätt okej, förutom att vi hade simning imorse. Gillar verkligen inte att simma i badhus.. + att man inte hinner föna, platta och sminka sig efteråt. Men att bada i sjön en vacker sommardag säger man inte nej till. Men tvärr är det ju vinter..
.
Imorgon är det fredag! Och det gillas stooooort. Känns som att denna vecka har gått skit fort, men det gör ju inget? :) Inlägg om helgen kommer senare, orkar inte skriva så mycket just nu.
Men ni får ha det bra sålänge, puss&Kraaaaaam
Bara jag som saknar sommar otroooooooligt mycket?

Sköööönt!

Nu känner jag mig fräsch igen! :D
Ska iallafall sova rätt snart, är sjukt trött! blir nog kolla nån film innan jag slocknar, kanske solsidan? Sjukt länge sen jag kolla på den !

Blir nog inga fler inlägg ikväll, så ni får hare bra. Puss & kram kalas!


Duktig tjej.

Hej sötnosar ! Ska alldeles strax ta ett varmt bad. Skönt, eller hur?! :D Blir även ansiktsmask o grejer. Mysigt. Duktig som jag är, har jag faktiskt städat mitt rum och stekt pannkakor till familjen! Mitt rum var verkligen stökigt. Låg kläder över hela golvet! Och för en gångs skull blev jag förvånad av att faktiskt se golvet efter att jag tagit bort alla kläder, var ett tag sen nu.. heheh. Men ni får ha det bra sålänge, bloggar mer senare ! Puss,kram och leverpastej på er 

Kan inte sommaren bara vara snäll och komma hit nu?!

Dagens outfit


Skolan ..

Är i skolan just nu. Har so, men drar till Lunchen alldeles strax så det är bra ! :) Dagens outfit kommer senare idag, när jag kommer hem. Hann inte ta någon imorse. Men hörs senare, puss&Kram !

Natti natti

Ska nog sova nu. Är rätt så trött så behövs ! Kanske blir fb ett litet tag till, men det här blir i alla fall sista inlägget för ikväll. Så ni får ha det så bra! Natti natti :)


Tillbaka !

Bloggpausen är slut nu ! Förhoppningsvis i alla fall ! ;) Men kommer nog inte ha det nu på ganska länge.
Under denna vecka / förra veckan hände inte så värst mycket. Började ju skolan vilket kändes piss att gå upp så tidigt .. Men man vänjer sig, som tur är. Var iaf kul att träffa alla kompisar efter 3 veckors jullov ! :)

Duschade nyss, och sitter nu och kollar Simpsons medans jag dricker te och äter morot. Mysigt ! Hade också tänkt gå och lägga mig tidigt för känner mig väldigt trött just nu, och sov inte heller lika många timmar inatt som jag brukar sova. Så satsar på att lägga mig vid 10? Låter bra va? :)
Imorgon ska jag försöka ha en ''ta hand om mig själv'' dag. Behövs verkligen nu! Hade tänkt ta ett bad/varm dusch och sätta i hårinpackning i håret + ha ansiktsmask. Behöver även raka benen och städa rummet. Så passar på imorgon när jag ändå inte kommer göra något speciellt. Sköööönt !
Nu blev inlägget tyvärr väligt långt, men så må det va.
Ha det bra ! Puss&Kram 



Bjuder bild från nyår !

Hm..

Börjar fundera på om jag ska börja blogga igen? Men jag vet inte, beror på om jag har mycket att skriva om..vet att det inte är så många som läser detta eftersom jag har bloggpaus, men för er få som läser kan väll svara vad ni tycker? :)


Ingen rubrik.

Hey sötnosar!
Som ni kankse märker har jag inte skrivit något på dem närmaste dagarna? Och tyvärr kommer jag inte att skriva nått mer nu heller. Tar helt enkelt en bloggpaus. Men inte en lång. Nån vecka kanske? Äsch, vi får se!
Ni behöver inte kolla in bloggen nu när det är bloggpaus, kommer länka på fb + bdb när den är slut. Så förhoppningsvis märker ni det då! :)
Men ni får ha det mega bra sålänge! Puss&Kram 
Saknar sommaren otroligt mycket .. 

-

Jag vet inte längre.
Känns inte som att jag skriver om så mycket intresanta grejer här i bloggen. Typ bara långa inlägg om dagen osv.. Vad tycker ni jag kan skriva om för att det ska bli mer roligt för er att läsa? Ska jag ha mer
* Tävlingar
* Frågestunder
* Hiss/diss
* Outfit
* Musik
* Videoinlägg
* Bildbomber 
Eller något annat ni kan komma på?
Om ni inte kommenterar blir det en bloggpaus tills jag kommit på något bra att skriva om .. 

hm ..

har inte bestämt mig om jag ska sova nu eller inte. Nu när man väl har varit uppe hela natten känns det ju lite tråkigt att sova bort hela dagen.. Erika ska iaf sova till 1 nu, så får se om jag gört också eller inte. ;)

Godmorgon eller nått..

Haha vi är fortfarande vakna! Förvånande, men sant. Nu har vi duschat, för att bli piggare, ätit frukost o just nu sitter vi o kollar på totally spies, haha söta vi är! Men vi hörs senare, hare bra sålänge!


Fortfarande vakna !

Tro det eller ej, men sant. :D
Är faktiskt inte så trött, bara lite. Snart går min pappa upp, haha undrar vad han säger om detta? Men skit samma. ;)

Just nu kollar vi på madagaskar! Haha söta vi är, men rätt skoj. Så vi hörs senare, puss


Här var man snygga..


Drar snart!

Ska snart gå o möta Jonte o Simon. Sen drar vi hem hit, tyvärr.. Ingen av dom ville vara hos sig. Bajsigt. Men så kan det gå ibland.
Vi ska iaf kolla på nån film, knight and day tror jag. Såg iof den igår, fast bara halva för den typ gick sönder eller nått. Så ska se resten idag! :D
Men ni får ha det så bra, puss


Drar nu!

Drar till centrum nu o träffar sötnos Erika ! Vi ska köpa godis o lite annat gott. Sen drar vi hem till mig o kollar film. Hare bra sålänge, puss!


Fixat

Hey sötnosar! Har precis fixat mig. Hehee.. Men bättre sent än aldrig! :) men vi hörs senare, måste äta middag och kolla med Erika när vi ska träffas! Puss&kram


Du behöver inte lova mig månen och stjärnorna. Lova mig bara att vi beundrar dem tillsammans.


Naturhistoriska museet.

I Torsdags var jag, Jenny + Jennys familj på naturhistoriska museet ! Har varit där förut med skolan o sånt, men det var länge sen! Först gick vi och kollade på alla utställningar och sånt, och sen gick vi till cosmonova och kollade på born to be wild.
'

Nyår !


efterrätt !
Kvällens outfit:

Mina julklappar ♥

Plattång, från mamma och pappa 

Värmespray, från mamma och pappa 

haha, godis från mormor 

Pengar från mormor och gammelmor 

Ansiktsmask och lite annat, från mamma och pappa 

Smycken, från mamma och pappa 

stämapparat til gitarr, från mamma och pappa 

presentkort på kicks, från syster 

Tröja, från mamma och pappa 

morgonrock, från mamma och pappa 

tröja, från mamma och pappa 

örhängen, från sötnos Erika 

kofta, från sötnos Erika 

Örhängen, från sötnos Julia 

oooooooooooooooooch en IPHONE 4, från mamma och pappa ! :D 
Är verkligen hur glad som helst för mina julklappar ! Kunde inte varit bättre. Tack så jätte mycket ! 

24 December, 2011. Julafton.

Min julafton var hur mysig som helst ! Gästerna kom vid strax före 3 och då drack vi glögg och lite sånt. Senare vid 3 började ju somsagt Kalle Anka. Visst, kanske börjar man bli lite för stor för sånt.. Men det sket vi it! Nästan alla i min släkt kollade. charmigt !
Sen runt 6 tiden åt vi julmat, gooooooooooott!
äsch, jag orkar inte skriva mer nu.. bilderna får berätta kvällen istället.
Mini julafton på morgonen!
Kollar på Kalle
haha kollar video från när vi var små.
Jultomten..

Tillbaka i bloggen !

Sådärja. Nu är bloggpausen över! Kommer alldeles strax upp inlägg från julafton och nyår + kanske lite annat..

Dagens planer: Vet inte riktigt när, men nån gång under dagen ska jag träffa min sötnos Erika. Inte sett den bruden på länge! Senast var nån gång i början av lovet, vilket känns som en evighet sen! Så det blir nice :D Sen senare på kvällen blir det nog träffa Jonte och Simon och typ kolla film eller nått. och sen efter det ska Erika sova här! Eller nej, inte sova. Vi ska försöka dygna ! thihih inte för jag vet hur det kommer gå, men vi har lite planer på hur vi ska bli pigga. Så antar att det kommer upp mycket inlägg under natten! :)

bloggpaus..

bloggpausen är snart slut. Orkar verkligen inte skriva något idag, så skriver maaassor med inägg imorgon! Så håll utkik. Blir inlägg om julafton, nyår och lite annat som har hänt under veckan. Så ha det så bra så länge, pusshej 

Älskar dig bästavän