Kära läsare ..

Är verkligen inte på något blogghumör längre, så lägger helt enkelt ner bloggen. :( Eller bloggen kommer finnas kvar, men jag kommer inte skriva något på ett tag. Men vem vet, kanske kommer jag tillbaka snart. Men först och främst måste jag få lite mer inspiration och sånt, och även få lite fler idéer på vad jag kan blogga om så att bloggen blir roligare. 
Ha det bra. puss hejdå 


Frankrike !

Äntligen är det dags, imorgon klockan 7 på morgonen tar jag + min klass som har franska flyget till Frankrike! Vi har sparat till den här resan nästa ända sen vi började i Potentia, alltså sen åk 6. Och nu, inatt, ska vi äntligen åka! Känns verkligen helt overkligt, men ska fy satan vad roligt det kommer bli ! :D Vi ska mötas på flygplatsen klockan 05.00, vilken innebär att jag måste åka hemifrån 04.00, och alltså då gå upp vid 03.00. Så ikväll blir det lägga sig tidigt.. skit tidigt. Hade tänkt lägga mig runt 8/9 och sen kolla på segemyhr. och så får vi hoppas på att jag somnar också..
Sen har även jag och Erika en franska blogg, där vi kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt under resan,http://fourdaysinparis.blogg.se/http://fourdaysinparis.blogg.se/http://fourdaysinparis.blogg.se/ ! och eftersom jag antagligen inte kommer uppdatera så mycket på den här bloggen dom kommande 4 dagarna, så kan ni följa mig där istället! :)

I'm back!

Hej på er solstrålar! Som ni kanske har märkt så hade jag tagit en bloggpaus här i bloggen.. Kännde att jag inte hade någon blogglust och hade inte heller så mycket att skriva om. Men nu tror jag, och hoppas, att jag kommer stanna! Och för att detta inlägg inte ska bli så väldans långt och tråkigt, struntar jag i att skriva vad jag gjort under denna tid, och istället pratar om vad som är på gång just nu! ;)
Nu ska jag iaf duscha och packa, åker ju till Frankrike imorgon! :D Men mer om det sen, kommer nog antagligen upp i nästa inlägg. Så vi hörs strax igen. Pusshej 

haha, jag och Dessan testar om jag skulle passa i hennes hårfärg ..

RSS 2.0